Drømmenes deroute - Skæbnefortællinger fra den amerikanske virkelighed

Vis stort billede
Drømmenes deroute - Skæbnefortællinger fra den amerikanske virkelighed

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den amerikanske drøm har intet med virkeligheden at gøre. I stedet er drømmen for mange blevet et mareridt, viser denne dokumentariske skildring af USA anno 2015. Mød i Drømmenes derouteblandt andre:

• Nick, der blev frikendt fra dødsgangen for et mord, han aldrig begik. • Eva, der satte døtrenes liv på spil, da menneskesmuglerne fragtede hendes familie illegalt ind i USA. • Jasen, der som medlem af Ku Klux Klan forbereder sig på en racekrig for at forhindre sorte i at parre sig med hvide. • Ann Marie, der mistede sin 12-årige søn, da en legekammerat skød ham. • Angela, der blev skinhead for at skjule, at hun er homoseksuel. • Jerry, der endte som hjemløs, da hans forsikring ikke dækkede hospitals-regningen. • Michelle, der blev voldtaget på politibilens bagsæde – af en betjent. • Jennifer, der prostituerer sig i Las Vegas for at få råd til en uddannelse. Rejs med journalist Steffen Hou til USA og mød Nick, Eva og 40 andre amerikanere, når de deler deres skæbnefortællinger fra den amerikanske virkelighed, hvor blandt andet racehad, social ulighed og moralsk forfald risikerer at splitte landet.
Om forfatteren Steffen Hou er født i 1975, uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2001 og ejer af kommunikationsbureauet Hou Media. Han har i alt godt 25 USA-rejser bag sig og har sammenlagt tilbragt et par år i landet. Drømmenes deroute er hans debut som forfatter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steffen Hou
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Pedersen & Pedersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Trykværket
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 25 mm
Udgivelsesdato: 01 Oct 2015
Oplagsdato: 01 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793063440

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Drømmenes deroute - Skæbnefortællinger fra den amerikanske virkelighed Trykværket