Dialogbilleder

Vis stort billede
Dialogbilleder

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dialogbilleder er et redskab, der benytter billeder som udgangspunkt for en anderledes professionel samtale. Når der tages afsæt i noget visuelt, kan nogle mennesker opleve, at de bliver inspireret til nye tanker og ideer. Samtidig kan dialogen med udgangspunkt i billeder åbne for andre måder at opfatte virkeligheden på og gøre os bedre til at tolke og forstå os selv og andre.

Bogen er opdelt i to dele. Første del giver et teoretisk fundament for brugen af dialogbilleder. Derudover indeholder den en lettilgængelig gennemgang af narrative grundtanker og en præsentation af forskellige spørgsmålstyper, som er et uundværligt redskab i alle professionelle sammenhænge. I bogens anden del bindes teorierne sammen med praksis. Ved hjælp af 12 cases med børn, unge og voksne bliver der her vist eksempler på, hvordan dialogbilleder kan anvendes.

Dialogbilleder henvender sig til den studerende, som har brug for en enkel indføring i den narrative metode og forskellige spørgsmålstyper, til den erfarne praktiker, som ønsker at udfordre sin egen praksis, og til den nysgerrige, som blot ønsker at tilegne sig endnu et redskab.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Grann / Bente Christensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 678 g
Udgivelsesdato: 14 Jan 2015
Oplagsdato: 14 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750044246

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk