Den etiske udfordring i en global tid

Vis stort billede
Den etiske udfordring i en global tid

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Markedssamfundenes konkurrence- og vækstfilosofi og den teknologiske udvikling har haft afgørende betydning for menneskers levevis og materielle velfærd, men har også haft store, negative konsekvenser. Rovdriften på jordens og menneskers ressourcer, den voksende globale ulighed, klimaændringer og forurening truer ikke blot dyr og planter, men også menneskers overlevelse på kloden.
Den etiske udfordring i en global tidgiver et signalement af tiden og reflekterer over nødvendigheden af, at vi træder i karakter som engagerede borgere i opgøret med den herskende markedstænknings umyndiggørelse og reduktion af mennesket og menneskelige relationer. At vi hver især og i kollektive sammenhænge bidrager til udfoldelsen af vort menneskelige potentiale for at samarbejde og leve i gensidigt berigende og meningsfulde fællesskaber i respekt for hinanden og vore fælles livsvilkår.
Bogen henvender sig til professionelle, der arbejder med mennesker, samt undervisere, studerende og andre, som ønsker at reflektere over og være medskabere af et etisk fundament for livet i en globaliseret verden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nadja U. Prætorius
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Håvard S. Johansen
Omslagsgrafiker: Louises design/Louise Glargaard Perlmutter
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 520 g
Udgivelsesdato: 22 Jan 2013
Oplagsdato: 10 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777066481

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Den etiske udfordring i en global tid Dansk Psykologisk Forlag