De muslimske broderskaber - brandslukkere eller brandstiftere

Vis stort billede
De muslimske broderskaber - brandslukkere eller brandstiftere

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Bogen fokuserer på de muslimske broderskaber i Vesten og analyserer balancegangen mellem ønsket om integration og demokrati over for den islamiske ideologis dogmer og traditioner.
I medlemmernes egen selvforståelse er de både europæere og muslimer, og et centralt spørgsmål er, om de europæiske muslimske brødre kan fungere som dialogpartnere i forhold til islam. Det mener de selv, men taler de muslimske brødre med to tunger, eller kan Vestens beslutningstagere stole på dem?
Forfatteren kommer med et nuanceret bud og giver en reflekteret forståelse af islam i Vesten og de muslimske broderskaber. Alle med interesse for emnet vil have glæde af bogen, der udkommer i serien his2rie. Den er særligt tilrettelagt til undervisningen i gymnasiet og på hf inden for fagene historie, religion og samfundsfag.
Svend Lindhardt er cand.mag. i historie og religion. Fra 1976-1978 underviste han i Zambia i byen Livingstone på en Hillcrest Secondary School. Siden 1978 har han været ansat på Københavns VUC, og har bl.a. i 10 år været studievejleder samme sted. Svend Lindhardt har en lang udgivelsesrække bag sig, primært af religionsbøger, og han har virket som foredragsholder i en lang række forskellige fora. Siden 2002 har han især beskæftiget sig med kristen zionisme både i Danmark og USA samt med de religiøse og nationale konflikter i Mellemøsten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svend Lindhardt
Sideantal: 146
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 171 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 325 g
Udgivelsesdato: 27 Sep 2012
Oplagsdato: 27 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180282

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

De muslimske broderskaber - brandslukkere eller brandstiftere Frydenlund