Børn i familie- og socialretten

Vis stort billede
Børn i familie- og socialretten

285,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

”Børn i familie- og socialretten” er en let tilgængelig juridisk lærebog om forældres og samfundets rettigheder og pligter over for børn.

Bogen giver en samlet fremstilling af den generelle lovgivning, og konkretiseret, den privatretlige – familieretlige – lovgivning, der gælder i forholdet mellem forældre og deres børn og statsforvaltningens og domstolenes opgaver i familieretlige sager. Desuden afdækkes den offentligretlige – sociale – lovgivning og de sociale myndigheders tilbud og forpligtelser i forhold til børn og især til udsatte børn.
Indholdsoversigt Forord Kapitel 1. Familier og forholdet mellem forældre og børn Kapitel 2. Forældreansvar og forældremyndighed Kapitel 3. Forældremyndighed og barnets bopæl ved opbrud i familien Kapitel 4. Samvær, anden kontakt og orientering om barnet Kapitel 5. Sagsbehandling og samarbejde mellem statsforvaltning og kommune Kapitel 6. Kommunens generelle forpligtelser over for børn Kapitel 7. Underretningspligt Kapitel 8. Oplysning af børnesager Kapitel 9. Sociale foranstaltninger for børn Kapitel 10. Sagsbehandling og samarbejde mellem myndigheder og andre aktører Appendiks Litteratur Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nell Rasmussen / Jane Røhl
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Nyt Juridisk Forlag
Bredde: 155 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 360 g
Udgivelsesdato: 15 Jan 2014
Oplagsdato: 15 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776732493

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Børn i familie- og socialretten Nyt Juridisk Forlag