Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde - I teori og praksis

Vis stort billede Tilføj
Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde - I teori og praksis

450,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde – i teori og praksis dækker et felt, som er kendetegnet af interaktion mellem mange forskellige parter, der tilsammen udgør det system, hvor den aktive beskæftigelsesindsats omsættes i et socialt møde med borgeren. Det er samtidig et felt, som mange af os gennem et livsforløb får personlige erfaringer med, et område med omfattende politisk bevågenhed og tiltag, som hyppigt er genstand for diskussion i den samfundsmæssige debat, samt et område prøget af meget hyppige lovgivningsmæssige ændringer.

Bogen foreligger her i en gennemrevideret udgave, som er gennemgående ajourført i forhold til de aktuelle regler, og som behandler de nyeste tiltagt på området, ikke mindst i form af rehabilitering og tværfaglige team, som i dag spiller en prominent rolle i beskæftigelsesindsatsen.

Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde – i teori og praksis er en grundbog, der på sammenhængende vis belyser de eksisterende forståelser af arbejdsmarkedspolitik, beskæftigelsesindsatser, juridiske forhold, forståelser af ledige og de metoder, som praktikere (socialrådgivere, sagsbehandlere, jobkonsulenter og øvrige praktikere) må forholde sig til i deres daglige arbejde.

Bogen er et samlet bidrag til det beskæftigelsesrelaterede sociale arbejde og er redigeret af lektor Louise Hansen og lektor Marco Goli, begge ansat på Institut for Socialt Arbejde, Professionshøjskolen Metropol.

Strukturen i bogen samler bidragene, som indskriver sig i følgende dele:

Del 1: Arbejdsmarkedet – perspektiver og rammer

Del 2: Arbejde – identitet og motivation

Del 3: Socialt arbejde – profession og praksis

Del 4: Realisering – metoder og indsatser

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Line Dalum / Annelise Murakami / Bettina Post / M.Fl
Sideantal: 579
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fagredaktør: Louise Hansen,Marco Goli
Udgiver: Hansreitzels
Udgivelsesdato: 21 Aug 2016
Oplagsdato: 21 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741264448

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde - I teori og praksis Hansreitzels