Besat af vind - skyggesiden af en grøn industri

Vis stort billede
Besat af vind - skyggesiden af en grøn industri

288,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Ren elektricitet fra industriel vindkraft har en dyster skyggeside Besværende støj, der kan høres igennem lyden fra fjernsynet. Generende skygger, der bølger hen over landskabet og gennem vinduerne ind i husets værelser. Roterende bevægelser i landskabet, hvor man end kigger. Blinkende røde eller hvide advarselslys på nattehimlen.
En egenrådig vindindustri der spiller på angsten for global opvarmning, klimaforandringer og atomkraft. Uden at der tages nævneværdige hensyn til naboer, der får deres tilværelse slået itu. Skadevirkningerne på natur og mennesker står ikke i et rimeligt forhold til produktionen af elektricitet. Og imens vender politikerne både det blinde øje og det døve øre til de mange, der har fået deres livskvalitet forringet af vindindustrien.
Forfatter og journalist Peter Skeel Hjorth har skrevet en veloplagt bog, der burde være obligatorisk ­pensum for alle, der har beslutningsmyndighed om vindkraft og nyttig læsning for alle, der er eller kan blive generet af deres beslutning. „Besat af vind“ sætter ord på den frustration og de bekymringer mange af os har for industriel landbaseret vindkraft.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Skeel Hjorth
Sideantal: 352
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Naja Maria Kragelund
Forord af: Peter Skeel Hjorth
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Naja Maria Kragelund
Udgiver: Forlaget Saxo Aps
Bredde: 158 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 699 g
Udgivelsesdato: 05 Feb 2012
Oplagsdato: 05 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770810357

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Besat af vind - skyggesiden af en grøn industri Forlaget Saxo Aps