Barndommen varer i generationer - Forebyggelse af omsorgssvigt

Reduced price!
Vis stort billede Tilføj
Barndommen varer i generationer - Forebyggelse af omsorgssvigt

238,40 kr

-20%

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Barndommen varer i generationer handler om den vigtige form for forebyggende arbejde, der udøves i direkte samarbejde med forældre og børn i sundhedsplejen, på børneafdelinger, i børnehaver, i skoler, i fritidsordninger og i andre institutioner, hvor man møder børn og deres forældre. En styrkelse af forældre-barn relationen er det helt centrale udgangpunkt i Kari Killéns forståelse af forebyggelsesarbejdet. Viden om forældrefunktioner, samspil og tilknytning er afgørende.

Kari Killén præsenterer ikke en samlet model, men har et bredt teoretisk udgangspunkt: Børn er forskellige, forældre er forskellige, det samme er problemer og ressourcer. En forebyggende indsats skal derfor ske på et differenteret grundlag. Forbyggelse handler om at afhjælpe en aktuel problematik, men også om den langsigtede indsats. Bogen præsenterer forskellige bud på ingredienser/elementer som kan sættes sammen på forskellige måder og tilpasses forskellige familier, grupper og netværk.

Denne 2. og gennemredigerede udgave af Barndommen varer i generationer inddrager i højere grad ny forskning - andres såvel som egen samt metodeudvikling.

Kari Killén er bl.a. kendt for sin store bog om omsorgssvigt, som bruges på en række danske uddannelser. Hun er desuden en benyttet underviser og foredragsholder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kari Killén
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originaltitel: Barndommen varer i generasjoner
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Charlotte Pietsch
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 136 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 383 g
Udgivelsesdato: 25 Feb 2010
Oplagsdato: 14 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741253824

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk

Barndommen varer i generationer - Forebyggelse af omsorgssvigt Hansreitzels