Ararat

Vis stort billede
Ararat

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Som hos andre vesteuropæere var religion gledet ubemærket ud af Frank Westermans liv - indtil han blev far og begyndte at tænke over, hvilke aspekter af hans egen religiøse baggrund og opdragelse, han ønskede at give videre til sin egen datter.
Den yderst velskrevne Ararater en personlig journalistik beretning med udgangspunkt i Westermans egne spørgsmål om religion, politiske konflikter og ikke mindst fremskridt inden for den videnskabelige forskning. Med sin videnskabelige baggrund og en opvækst med et vist religiøst præg stiller han i Araratspørgsmål, som gør bogen til en forrygende rejse i brudfladen mellem religion og videnskab.
Westerman vender tilbage til den landsby, hvor han voksede op og opsøger sin gamle matematiklærer. Han taler også med en geolog, en erklæret ateist. Men frem for alt fører hans rejse ham til Ararat - bjerget, der i følge biblen er stedet, hvor Noas ark strandede. I sin jagt på spørgsmål bestiger Westerman det mere end 5.000 høje bjerg.
Bogen er indtil videre udkommet i ni lande og har fået meget rosende anmeldelser. Desuden var den i 2007 short-listed til den anderkendte AKO-literature prize.
Frank Westermaner født i 1964 i Holland. Efter sit studie i tropisk landbrug på universitetet i Wageninen, rejste han i flere år som freelancejournalist i Afrika, Latinamerika og Østeuropa.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Frank Westerman
Sideantal: 244
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ararat
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Aino Roscher
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 04 Aug 2011
Oplagsdato: 04 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906081

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk