Andelsbolig

Vis stort billede
Andelsbolig

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

At købe en andelslejlighed er en investering, lidt som at købe en aktie. Man bliver medejer – ikke af et selskab, men af en forenings formue. Til investeringen hører imidlertid også retten til at bo i en af foreningens lejligheder, og samtidig medfølger en række rettigheder og pligter, som det er en god idé at kende til.


Det er disse rettigheder og pligter, man kan få god besked om i Andelsbolig. Hvordan forholder det sig f.eks. med fremleje, hvem kan og må man videresælge lejligheden til, hvor trækkes grænsen mellem forbedringer og vedligeholdelse, og hvad bør man være særlig opmærksom på omkring foreningens økonomi?
Disse spørgsmål og mange andre kan man få svar på i Andelsbolig, som også giver en række gode råd til, hvilke overvejelser man bør gøre sig, inden man køber en andelslejlighed. + Andelsboligejerens A – Å + Undgå økonomiske faldgruber + Gode råd vedrørende bestyrelsesarbejdet + Mangler ved andelsboligen – hvad gør man?
Søren Lindahl, a4 Advokatfirma, er advokat med speciale inden for blandt andet andelsboliger. Han rådgiver både andelsboligforeninger og andelshavere og har ført mange retssager om andelsboligforhold.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Lindahl
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 124 mm
Højde: 199 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 196 g
Serie: Ret & Rimeligt
Udgivelsesdato: 27 Sep 2009
Oplagsdato: 27 Sep 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776731250

Sprog

Dansk