Vulkaner - Vesuv, Campi Flegrei, Etna, Stromboli

Vis stort billede
Vulkaner - Vesuv, Campi Flegrei, Etna, Stromboli

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I denne bog øser Henning Andersen, en af Danmarks mest brugte vulkaneksperter og -rejseguides, ud af sin store viden om Italiens vulkaner – især Vesuv.
Det populære turistmål Vesuv – hvor byerne Pompeji og Herculaneum blev begravet i lava i antikken – er udgangspunktet, når der med stor indlevelse fortælles om forskellige typer af vulkaner og de geologiske processer, der ligger bag deres dannelse og udbrud.
Det var også ved Vesuv, at vulkanforskningen begyndte for over 2.000 år siden med udbruddet i år 79, og alligevel kommer der hele tiden nye forskningsresultater om tidligere udbrud og vulkanens udvikling.
Ud over Vesuv beskriver bogen også supervulkanen Campi Flegrei, hvis udbrud kan påvirke hele Europas klima, samt de to vældigt aktive vulkaner Etna på Sicilien og Stromboli på øen af samme navn.
Bogen henvender sig til alle med interesse i vulkaner, Italien og jordens geologiske udvikling. Den er oplagt læsning inden ferier i Syditalien, hvor man kan komme tæt på vulkanerne.
Henning Andersen begyndte allerede i 1960’erne som rejseleder for at få lejlighed til at studere vulkaner verden over. Dette er han fortsat med til i dag, både som guide og privat, og han udtaler sig ofte som ekspert inden for emnet i radio og tv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henning Andersen
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 238 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 674 g
Udgivelsesdato: 09 Feb 2015
Oplagsdato: 09 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183085

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Vulkaner - Vesuv, Campi Flegrei, Etna, Stromboli Frydenlund