Verden skal opleves - Som berejst

Vis stort billede
Verden skal opleves - Som berejst

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Når vi besøger fremmede kulturer og lande, hvor tingene gøres på andre måder, end vi gør i Europa, udfordres vi på vores personlige værdier og på, at vi ikke har patent på det gode liv.Det gode liv leves nemlig mange steder på jordkloden. For verden er ikke farlig, og de fleste mennesker er nysgerrige, venlige og vil gerne kommunikere for at blive klogere på livet og sig selv.I denne bog kan du hente inspiration til at besøge nogle knap så kendte steder i verden. I bogen får du inspiration, tips og gode rejseråd til at opsøge nye rejsemål og nye rejseformer. Gennem små anekdoter og rejsefortællinger tages du med til så forskellige steder som eksempelvis Bhutan, Indien, Nordkorea og Amazones-junglen.


Forfatteren Bodil Johanne Jørgensen er en af de mest berejste kvinder i Danmark. Hun har besøgt over 100 lande på seks kontinenter, og hun har formået at bruge sine mange rejser, som en integreret del af sin karriere som foredragsholder og underviser i mindfulness og sparring til erhvervslivet.
Citat fra bogen: ”Kærligheden til livet og rejseriet er drivkraften for at knytte nye forbindelser til fremmede kulturer. Når du læser bogen, håber jeg din rejselyst vækkes og, at du får lyst til at besøge flere lande og nye steder. For når vi knytter nye forbindelser mellem mennesker på tværs af kulturer, kan vi hver især skabe vores lille bidrag til fred i verden.”

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bodil Johanne Jørgensen
Sideantal: 328
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Pedersen & Pedersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Bodil Johanne Jørgensen
Udgiver: Trykværket
Udgivelsesdato: 30 Nov 2015
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793063518

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Verden skal opleves - Som berejst Trykværket