Vandring i Europa - 22 spændende og uspolerede vandreruter

Vis stort billede
Vandring i Europa - 22 spændende og uspolerede vandreruter

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
”Når man er vandrer, er det ikke målet for en vandring, der tæller, men i højere grad oplevelserne undervejs.”
At opleve verden til fods har aldrig før været så populært, som det er i dag. Caminoen i Spanien er verdensberømt og et must for mange, men Europa byder på mange andre fantastiske og endnu mere intense vandreoplevelser.
I denne bog finder du inspiration til din næste vandreoplevelse. Vægten er lagt på såvel kendte som ukendte, oplevelsesrige og unikke vandreruter. 22 vandreruter og 5 vandreregioner er grundigt beskrevet, og de praktiske informationer gør det let at forberede turen hjemmefra. Bogen indeholder desuden mange flotte billeder og kort, der giver et godt indtryk af de forskellige ruter, og der gives inspiration til spændende seværdigheder i området.
Såvel nybegyndere som mere erfarne vandrere vil kunne finde ideer til nye oplevelser. Halvdelen af de 22 ruter er certificerede kvalitetsvandreruter, Leading Quality Trails – Best of Europe, hvor man er garanteret en afvekslende kvalitetsoplevelse og en god rutemarkering.
Særlige kapitler er viet til tips og tricks for vandrere, principper for ruteafmærkning, ruternes sværhedsgrader og kvalitetsmærkning, vandrefestivaler, pilgrimsruter samt grundlæggende viden om vandring, og om hvordan man bedst forbereder sig til den gode vandretur.
Om forfatteren Med mere end 30 års erfaring i benene har forfatteren, Lis Nielsen, vandret Europa tyndt på kryds og tværs. Som præsident for Europas organiserede vandrere (European Ramblers Association) har hun haft mulighed for at besøge de fleste europæiske lande og hver gang fået nye vandreoplevelser i rygsækken. Især de mere specielle og indtil nu ukendte vandreruter ligger hendes hjerte nær. De mange oplevelser er her samlet til inspiration for andre vandrere – krydret med personlige oplevelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lis Nielsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 192 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 479 g
Udgivelsesdato: 24 Apr 2016
Oplagsdato: 24 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314474

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Vandring i Europa - 22 spændende og uspolerede vandreruter Muusmann'Forlag