VAND TIL VIN - - Katedralen og budskabet om livsglæden

Vis stort billede
VAND TIL VIN - - Katedralen og budskabet om livsglæden

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Spirituel bog om katedralen i Chartres

Pilgrimsleder ogforfatteren til ”VANDRINGEN – Ipilgrimsspor ” Ann Bjerre udgiver den 5. november 2015 sin nye bog ”VAND TILVIN – Katedralen og budskabet om livsglæden ”.

Bogen er en beskrivelseaf og en kærlighedserklæring til en af Europas smukkeste gotiske katedraler,nemlig Notre-Dame-de-Chartres, der ligger kun fem kvarters kørsel fra Paris. Menbogen er også en dyb personlig beretning om en skelsættende retræte til denfranske by Chartres, som Ann Bjerre foretog i sommeren 2014. En retræte medmegen spiritualitet, uventede møder og mange erkendelser.

Som man kan læse det påbogens bagside:

I denne bog møder vi Ann Bjerre og seks andrevise kvinder, der i løbet af en uges retræte oplever, hvordan byensverdensberømte katedral – og jorden den er bygget på - åbner sig for dem ogafslører sine mysterier og hemmeligheder.

Hemmeligheder, der leder helt tilbage tilkelterne, kristne mystikere og andre, der gennem tiderne har følt sig draget afChartres. En pilgrimsfærd fra de førkristne rødder over Den Sorte Madonna,glasmosaikkerne og Labyrinten til den vigtigste rejse af dem alle sammen:Rejsen ind i de syv kvinders egen sjæl, ind til livsgnisten.

For den spirituellenysgerrighed og søgen er større end før i Danmark i disse år. Retræter ogpilgrimsrejser er derfor også populære og efterspurgte som aldrig før. Og medAnn Bjerres bog i hånden kan både den uerfarne og den garvede pilgrimsvandrer ogspirituelt interesserede få noget med hjem – eller med ud.

Bogen egner sig nemligogså glimrende som rejsebog for den, der skal til Chartres, og som selv vilopdage katedralen - på den spirituelle måde.

Om forfatteren: Ann Bjerre har i ti år arrangeret pilgrimsrejserog er på ti til tolv pilgrimsrejser om året foruden retræter m.m. Hun harblandt andet besøgt Lourdes, Roacmadour, Montserrat, Jerusalem, Assisi, Rom,Santiago de Compostela, Vadstena og selvfølgelig Chartres.

Kontakt: www.annbjerre.dk

Pris: 249,- udgives af PeregrinusBooks

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ann Bjerre
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Finn Brohus
Omslagsgrafiker: Finn Brohus
Originaltitel: VAND TIL VIN - 'Katedralen og budskabet om livsglæden'
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Finn Brohus
Udgiver: Peregrinus Books
Bredde: 143 mm
Højde: 223 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 291 g
Serie: forfatter til VANDRINGEN
Udgivelsesdato: 04 Nov 2015
Oplagsdato: 04 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799469314

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

VAND TIL VIN - - Katedralen og budskabet om livsglæden Peregrinus Books