Turen går til Syd- & Sønderjylland

Vis stort billede
Turen går til Syd- & Sønderjylland

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Turen går til Syd- og Sønderjylland er den første selvstændige guidebog til grænselandet fra Danmarks største rejsebogsserie.

Med insider-viden og spændende baggrundsartikler guider forfatter Niels Damkjær til de største og mest særprægede oplevelser i det syd- og sønderjyske samt syd for grænsen i Nordfriesland, Flensborg og Schleswig, hvor der stilles skarpt på den dansk-tyske historik.

Niels Damkjær, som selv er bosat i Haderslev, udstikker bl.a. vejen til store naturoplevelser med sælsafari og barfodstur på bunden af Vadehavet, men han tager os også med på pilgrimsvandring ad Hærvejen, der bliver tid til at besøge Schackenborg slot, Emil Nolde museet i Seebüll - og så får Syd- og Sønderjyllands alsidige musikliv sin helt egen centrale plads i bogen.

Håndplukkede attraktioner
Forfatteren viser også vej til gode hoteller og vandrehjem, de bedste spisesteder, de sjoveste cafeer og værtshuse, de mest spændende butikker rundt om i Syd- og Sønderjylland og store oplevelser langs Hærvejen.

Vi får desuden at vide, hvor det er bedst at spille golf, sejle kano og kajak eller opleve stjernehimlen.

Og så bliver der taget hånd om børn og barnlige voksne med nøje udvalgte tips og anbefalinger til ringridning, zoologiske haver, legeparker, vikingecentre og lærerige legepladser for de mindste naturvidenskabsfolk.

Turen går til Syd- og Sønderjylland er tænkt som inspiration til at opleve området for første omgang eller – for folk der tror de kender det hele på forhånd - på en ny og mere spændende måde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Damkjær
Sideantal: 132
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 123 mm
Højde: 190 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 208 g
Serie: Politikens Turen går til¤Politikens rejsebøger
Udgivelsesdato: 22 Apr 2010
Oplagsdato: 22 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756789875

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Turen går til Syd- & Sønderjylland Politikens Forlag