Turen går til København

Vis stort billede
Turen går til København

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

BOGEN DÆKKER Indre By og Frederiksstaden, Christianshavn, Holmen og Refshaleøen, Amager med Ørestad og Islands Brygge, Vesterbro og Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro samt Københavns omegn. Vi giver indblik i dagligdagen i København og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, mad og drikke, historie, arkitektur og byudvikling. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort.

TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

Om forfatteren:
Tom Nørgaard er forfatter og journalist, uddannet i dansk, litteratur og kunsthistorie. Han er født og opvokset på Østerbro i København, i dag bosiddende på Vesterbro. Han arbejder til daglig på Politikens Forlag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Nørgaard
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 9
Udgiver: Politikens Forlag
Serie: Politikens Turen går til¤Politikens rejsebøger¤Tur
Udgivelsesdato: 21 Jan 2014
Oplagsdato: 21 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740001778

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk