Turen går til England og Wales

Vis stort billede
Turen går til England og Wales

180,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Lige uden for Londons centrum ligger det England, vi kender fra alle tv-serierne og de mange engelske film. Turen Går Til England & Wales tager over, hvor Turen Går Til London slutter. Londons spændende forstæder og store attraktioner som Wimbledon og paladset Hampton Court er med i denne bog. Det samme er et væld af borge, haver og storslåede naturoplevelser rundt om i landet, mange blot en time fra London. Der zoomes også ind på dynamiske storbyer som Birmingham, Manchester, Bristol og Liverpool, hvor kulturlivet blomstrer. Bogens forfattere viser både vej til den lokale pub, elektriske natklubber og spisesteder af højeste format. Samtidig tager bogen temperaturen på britisk musik, gastronomi og politik og giver et historisk overblik.

Om forfatteren

Kim Wiesener (f. 1961) er uddannet journalist og exam.art. i russisk. Han har boet i alt 12 år i London, hvorfra han bl.a. har leveret stof til Politiken og Berlingske Tidende.

Kristoffer Flakstad (f. 1977). Cand.mag. i dansk og engelsk. Har arbejdet som journalist og forlagsredaktør i Politikens Hus siden 2003 og besøgt Storbritannien på talrige rejser siden 1989.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristoffer Flakstad / Kim Wiesener
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 20
Udgiver: Politikens Forlag
Serie: Politikens Turen går til Politikens rejsebøger
Udgivelsesdato: 10 May 2012
Oplagsdato: 26 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756788328

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk

Turen går til England og Wales Politikens Forlag