Trap Danmark topografisk atlas - 1 : 75.000

Vis stort billede
Trap Danmark topografisk atlas - 1 : 75.000

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvor godt kender du landskabet på din egn? Og har du nogensinde spekuleret på, hvorfor skove, gårde, byer og veje ligger, som de gør? Det og meget mere kan du få indblik i og forståelse for i Traps Topografiske Atlas, det første atlas over Danmark trykt med tredimensional (3D) effekt. En ny kortteknik med skyggeeffekter giver dig et intuitivt 3D-indtryk af landskabets konturer. Se fx hvordan den flade, tørlagte Lammefjord omkranses af et kuperet istidslandskab. Se hvordan Gudenåen bugter sig igennem landskabet efter terrænet. Og se hvordan din hjemegns skove, veje og byer i høj grad er rettet ind efter terrænet.

Atlasset kan selvfølgelig benyttes til at finde vej fra A til B. Men det er også en præsentation af det danske landskab, som det er formet af naturen og mennesket – fortalt gennem kort. Kortene giver et samlet billede af terræn, infrastruktur, byer, naturområder, gårde, kirker, herregårde og meget andet. Med 3D-skyggeeffekt kan du nemt overskue de mange informationer og se sammenhængen mellem de forskellige landskabsforhold.

Den detaljerede kortskala på 1:75.000 giver dig mulighed for at se en rigdom af detaljer fra det område af landet, som du har interesse for. De flere tusinde stednavne på byer, mindre bebyggelser samt skove, søer og andre lokaliteter gør det let at orientere sig. Alle stednavnene findes desuden i navneregisteretmed henvisning til kortene.

Skyggeeffekten på kortene er udarbejdet fra den såkaldte digitale højdemodel, og kortenes informationer om lokaliteterne bygger på netop udarbejdede kortdata fra Geodatastyrelsen.

Atlasset er udarbejdet i samarbejde med Geodatastyrelsen af Trap Danmark (www.trap.dk), der frem til 2020 udsender 34 rigt illustrerede bind med detaljerede beskrivelser af steder i Danmark samt formidler disse informationer i forskellige digitale versioner.

Atlasset er i stort format (24 x 34 cm) og høj boghåndværksmæssigkvalitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Helt / Peder Dam
Sideantal: 284
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Trap Danmark
Bredde: 250 mm
Højde: 352 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 2159 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 16 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771810004

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Trap Danmark topografisk atlas - 1 : 75.000 Trap Danmark