Spanien: Mañana – håber, vi får i morgen med

Vis stort billede
Spanien: Mañana – håber, vi får i morgen med

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Erik Jensen tog til Den Iberiske Halvø for som kulturkorrespondent at skildre kulturen i Spanien. Gennem utallige rejser i landet skildres de store byer, maden, vinen, kulturen, fodbolden og tyrefægtningen med forfatterens fascination af og kærlighed til det spanske som brændstof for reportager, fortællinger, portrætter og interview.

Kom med på besøg hos den kendte tyrefægter, mød nogle af landets mest anerkendte forfattere og musikere, drag tilbage til borgerkrigens slagmarker, tag med dybt ind i den ulmende selvstændighed i Baskerlandet og Catalonien og til det andalusiske hjerteland.

Spanien Mañana er et forsøg på ud fra evig undren over en lige så vedholdende kærlighed til Spanien at skildre landets udvikling og baggrunden for den. Bogen er bygget op som en vekslen mellem længere kapitler og korte skildringer af 12 spanske fænomener. Selv om der er masser af personlige anbefalinger, er det hverken en traditionel guidebog eller en politisk frontberetning. Det er fortællinger fra og en hyldest til et både traditionsrigt moderne Spanien, der fortsat står over for enorme udfordringer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Jensen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 659 g
Udgivelsesdato: 24 Mar 2015
Oplagsdato: 24 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771590814

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Spanien: Mañana – håber, vi får i morgen med People'Spress