Skibet er ladet med eventyr - To år i Middelhavet

Vis stort billede Tilføj
Skibet er ladet med eventyr - To år i Middelhavet

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En familie på fire stævner ud til to år rundt i Middelhavet. Her er deres eventyrlige beretning om bord på skibet Æfnityr.Malene Wilken og hendes mand Lasse gjorde alvor af drømmene, tog børnene med og fik to uforglemmelige år for sejl.
Selv om de mange års planlægning af det store eventyr også havde budt på to små børn undervejs, begrænsede det dem ikke; de kom jo bare med, blebørn eller ej.
Fra sommeren 2009 til sommeren 2011 gik turen fra København gennem Lillebælt og Kielerkanalen ned langs Europas vestkyst og videre ind i Middelhavet, hvor det blev til mangfoldige besøg i Spanien, Marokko, Frankrig, Italien og Grækenland.
Turen ændrede familien og øgede deres sammenhold, og selv om der også var afsavn efter familie og venner derhjemme, evig frygt for stormvejr og et konstant fokus på bådens vedligehold og udstyr, var det alle strabadserne værd.
Og lysten til at tage på opdagelse igen sidder stadig i familien, der på ingen måde er færdig med at tage på eventyr. Så smid fortøjningerne og tag med Malene Wilken og hendes familie på langtur i Middelhavet.
>>Man længes efter at læse videre i bogen, så man kan drømme sig til varmere farvande. […] Det er dejligt at læse om helt almindelige mennesker som dig og mig og ikke om gamle søulke, som kan tisse i modvind. […] Er man på vej ud i verden og tvivler lidt på, om man kan klare det, vil jeg varm anbefale [bogen]. Er man i tvivl om, hvor vidt man kan sejle med små børn, er bogen også at anbefale<<.
Thomas Veber i Langturssejleren
>>… en god og interessant fortalt maritim bog, som man absolut ikke bør snyde sig for at læse, idet det er en bog, der virkelig lever op til sin titel. […] Bogen er rigt illustreret med farvefotos og gør den dermed særdeles læservenlig<<.
Kikkerten (Odense Moterbådsklubs blad)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Malene Wilken
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 179 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 791 g
Udgivelsesdato: 09 Aug 2012
Oplagsdato: 09 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180619

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Skibet er ladet med eventyr - To år i Middelhavet Frydenlund