Rejseguide med kort: Tyrkiets middelhavskyst - Med stort tag-ud kort

Vis stort billede Tilføj
Rejseguide med kort: Tyrkiets middelhavskyst - Med stort tag-ud kort

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Ny frisk serie af rejseguides
Helt ukompliceret og tilgængeligt giver serien overblik og indsigt. Du får gode tips til, hvor det er godt at spise - og hvad du helst skal holde dig fra. Du får at vide, hvordan du kommer til de seværdigheder, som du bare må se, og du bliver ført videre til alt det, du ikke selv havde tænkt på at se.
Tag ud-kort:
Uanset rejsemål er der et smart folde-ud-kort bagest i bogen, der giver overblik over turforslag og letter din planlægning. Kombinationen af rejseguide og kort i én og samme bog er ny og praktisk. I bogen er der ved alle seværdigheder, restauranter m.m. angivet korthenvisninger. Så kan du med det samme finde stedet på kortet og begive dig på vej. Kombinationen af rejseguide og kort er naturligvis så gennemført, at der f.eks. er benyttet den samme signatur til de guidede ture i både bog og på kort. Så kan man ikke gå fejl.
Indhold:
Bøgerne er fyldt med praktiske oplysninger om seværdigheder, fester, begivenheder, mad, drikke, overnatningsmuligheder og indeholder naturligvis mini-parlør og register. Alle titlerne har 5 tur-forslag hvor du får udførlige oplysninger om den enkelte turs varighed, highlights, samt eventuelt forplejning- og overnatningsmuligheder. Med denne guide-serie er du godt rustet til en oplevelsesrig og velplanlagt rejse.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Serie: Rejseguide med kort
Udgivelsesdato: 29 Nov 2008
Oplagsdato: 12 Jul 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711318294

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Rejseguide med kort: Tyrkiets middelhavskyst - Med stort tag-ud kort Lindhardt Og Ringhof