Radio Congo - signaler om håb fra Afrikas mest dødbringende krig

Vis stort billede
Radio Congo - signaler om håb fra Afrikas mest dødbringende krig

349,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Afrikaekspertog tidligere Senior Researcher for Human Rights Watch, Ben Rawlence, harbevæget sig gennem Congo til fods, på cykel og med båd. Han fulgtes med lokalereportere fra Radio Congo. Resultatet er et velskrevet portræt om at leve iCongo, der ellers mest er kendt for sine blodige krige.

Måletfor Ben Rawlences tur gennem Congo er byen Manono, der tidligere har været enrig metropol finasieret af tin og rige europæere. I dag er Manono langt fra sinstorhedstid, da krig og ødelæggelse har sat sine tydelige spor.

Undervejsmøder Ben og radioreporterne rigtige mennesker, som de falder i snak med. Derdrikkes sprut sammen med katolske præster. Han møder forfulgte minoriteter i bjergene. Hilser på Benjamin, denvenlige far til en af de mest skrækindjagende Mai-Mai-krigere. Talkshow-værten,Mama Christine, deler ud af både mod og gode råd.

Demange mennesker, som portrætteres i bogen, fortæller historien om, hvordan deter at leve i Congo. Der er nemlig både håb og livsglæde at spore hosindbyggerne i Congo, der ellers mest er kendt for sine beretninger omindbyggere, der bliver slået ihjel i landets borgerkrige.

BenRawlence har skrevet flere bøger om Afrika, og hans tekster har også væretbragt i blandt andet the Guardian og the Huffington Post.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ben Rawlence
Sideantal: 366
Sprog: Dansk
Originaltitel: Radio Congo
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Birte Hedegaard Christensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 28 Apr 2016
Oplagsdato: 28 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606539

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Radio Congo - signaler om håb fra Afrikas mest dødbringende krig Turbine