Piratfisk og palmesus - fra Tyrkiet til Tahiti

Vis stort billede
Piratfisk og palmesus - fra Tyrkiet til Tahiti

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Annie og Steen Larsen elsker at sejle. Og siden deres pension i 2001 har de sejlet jorden rundt på sejlbåden Larsine – det fortæller de om i Piratfisk og palmesus. Kom med om bord på dette inspirerende og smukt illustrerede eventyr.
Ægteparret stævnede ud fra den lille tyrkiske havneby Finike en forårsdag i 2001 og først 10 år senere – i 2011 – afsluttede de sejladsen. I bogen fortæller de om bådbyggeriet af Larsine, de korte øvesejladser i Europa og verdensturens første tre år, der gik fra Tyrkiet over Trinidad til Tahiti. En tur der vel at mærke præsenterer sig som et tykt og fristende rejsekatalog, som sætter hverdagen herhjemme i relief.
Drømme kan blive til virkelighed, og det er aldrig for sent, er mottoet. Når man er væk så længe, er der selvfølgelig også afsavn – efter venner, børn og børnebørn – men for Annie og Steen opvejer glæderne ved sejlerlivet i høj grad manglerne.
Det forunderlige ved at være arbejdsfri, at møde hele verden, at opleve de fremmede kulturer og at blive modtaget af så mange nye, kærlige og hjælpsomme mennesker, der lever under helt andre livsvilkår.
Bogen er et eventyr, der vækker inspiration til alle om, hvordan vi ønsker at leve vores liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Annie Larsen
Sideantal: 247
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 181 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 837 g
Udgivelsesdato: 01 May 2013
Oplagsdato: 01 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771181012

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Piratfisk og palmesus - fra Tyrkiet til Tahiti Frydenlund