Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela

Vis stort billede
Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela

259,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Siden middelalderen har mennesker fra hele verden valfartet til katedralen i Santiago. I dag er pilgrimsvejen til Santiago de Compostela populær af flere årsager. En af dem er, at der er mulighed for at foretage en rejse, der har et andet indhold end den almindelige turistrejse. I dag vandrer hundredetusinder hvert år ad pilgrimsvejen for at få en religiøs, en kulturel og en naturrig oplevelse langs den smukke og historisk betydningsfulde rute.
Bogen, der nu foreligger i fjerde reviderede og udvidede udgave, beskriver hele ruten og giver praktiske oplysninger om rejsen, om hvordan man forbereder sig til turen, om priser og åbningstider på forskellige overnatningssteder m.v. Bogen giver detaljerede forslag til dagsvandringer og understøttes af kort og oplyser om vigtige seværdigheder på vejen.
Henrik Tarp var medstifter af Foreningen af Danske Santiagopilgrimme og var også i en årerække foreningens formand. Han arbejder ihærdigt for at udbrede kendskabet til pilgrimsvejen i Danmark og han har skrevet flere rejsebøger om Spanien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Tarp
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 17 Feb 2014
Oplagsdato: 17 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774665311

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela Hovedland