På eventyr i de romerske rioni - Historier, legender, 14 slentreture med mere end 200 seværdigheder og 30 hemmelige adresser ...

Vis stort billede
På eventyr i de romerske rioni - Historier, legender, 14 slentreture med mere end 200 seværdigheder og 30 hemmelige adresser ...

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Oplev det ægte og uspolerede Rom.
Helge Kamphar boet i Rom i kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i den lille by Sutri lidt nord for byen.
De mange, der gennem tiden har oplevet Helge Kamp som foredragsholder eller guide på slentreture i Rom, ved at han er lidt af en kapacitet, når det gælder underholdende historier, legender og alternative seværdigheder.
I denne unikke bog tager forfatteren os med på hele 14 spændende slentreture gennem Roms forskellige kvarterer (rioni), mens han fortæller sagn og legender, små historier og viser os ting og sager, som vi aldrig havde fundet med den traditionelle guidebog.
Hver slentretur starter med en fængslende beskrivelse af det område, som vi efterfølgende skal besøge. Selve turen er nøje tilrettelagt og vist på overskuelige kort, så vi får set en masse - udover de obligatoriske seværdigheder, som man naturligvis skal besøge på en tur til Rom.
I bogen afslører forfatteren adresserne på ikke mindre end 30 ægte romerske spisesteder - eller madhuler, som han ynder at kalde disse turistfri steder, hvor man stadig kan opleve et autentisk miljø og få mad af bedste karat til fornuftige priser.
Denne bog er således nøglen til en oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der ligger lige omkring hjørnet - men alligevel udenfor turisternes fodsti.
Benyt bogen som en uvurderlig guide næste gang du skal til Rom, eller som underholdende læsning før, på eller efter rejsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helge Kamp
Sideantal: 377
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Butzbach
Bredde: 210 mm
Højde: 131 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 476 g
Udgivelsesdato: 16 Mar 2008
Oplagsdato: 16 Mar 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798808169

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

På eventyr i de romerske rioni - Historier, legender, 14 slentreture med mere end 200 seværdigheder og 30 hemmelige adresser ... Butzbach