Oplev Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster - en natur- og kulturguide

Vis stort billede Tilføj
Oplev Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster - en natur- og kulturguide

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Oplev Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster er en natur- og kulturhistorisk guide til nogle af Danmarks smukkeste egne. Den informative tekst giver masser af ideer til både korte udflugter og flere feriedage. Bogens mange smukke fotos giver et godt forhåndsindtryk af både kendte og ukendte seværdigheder.
Efter et par indledende kapitler, hvor de specielle naturforhold omtales, gennemgår Søren Olsen de mest spændende og vigtigste seværdigheder. Bagerst i bogen findes praktiske oplysninger om åbningstider og adresser på de lokale turistkontorer.
Den meget afvekslende natur, lige fra Møns hvide kridtklinter over Sydsjællands grønne kystskove til Østfalsters badestrande og Lollands flade landskab bag digerne, beskrives godt og grundigt. Desuden fremhæves mere ukendte naturområder, som det 107 meter høje Store Kulsbjerg på Sydsjælland, Skejtens sandstrande ved Guldborgsund og skovoasen Frederiksdal på Vestlolland.
Egnenes vidt forskelligt købstæder besøges, og deres historiske og nutidige profiler fastholdes på en overskuelig og systematisk måde. Fra Vordingborg, Præstø og Stege til Nysted, Maribo og Nakskov. Hyggelige fiskelejer og landsbyer beskrives sammen med historisk interessante kirker, borgruiner og herregårde.
Oplev Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster er den perfekte guide for alle natur- og kulturinteresserede. Bogens forfatter, Søren Olsen, er en meget erfaren natur- og rejsebogsforfatter. Han arbejder desuden som fagbogsredaktør og skriver rejseartikler for flere dagblade.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Olsen
Sideantal: 157
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Ivan Jacobsen, Søren Olsen
Udgiver: Hovedland
Serie: En natur- og kulturguide fra Hovedland.
Udgivelsesdato: 26 May 2006
Oplagsdato: 26 May 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777398766

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Oplev Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster - en natur- og kulturguide Hovedland