Mongoliet - stemmer fra steppen

Vis stort billede
Mongoliet - stemmer fra steppen

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tag med journalist Mette Holm og fotograf Søren Zeuth til de smukke stepper i Mongoliet. I bogen kommer du helt ind under huden på mongolerne og livet i et af verdens mest oversete demokratier.
Klemt inde mellem Putins Rusland i nord og det kommunistiske Kina i syd – og ikke mindst med en tredjedel af befolkningen, der lever som fuldtidsnomader – er demokrati ikke det første, man forbinder med Mongoliet. Men efter en fredelig revolution i 1990 er den demokratiske proces blomstret, og landet har udviklet en ekstrovert udenrigspolitik, der giver mulighed for at navigere i ’klemmen’ mellem de to stormagtsnaboer.
Der er kun tre mio. indbyggere i Mongoliet, men diversiteten er enorm mellem livet på stepperne og i byen. Bogen giver et smukt og poetisk indblik i den mongolske hverdag – både blandt byboere, bønder, nomader og politikere.
Mette Holm er journalist og har beskæftiget sig med Kina i over 30 år og har i perioder boet i Beijing og Hongkong. Hun har bl.a. arbejdet som Jyllands-Postens Kina-korrespondent. Hun er en af Danmarks mest brugte Asien- og Kina-eksperter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Holm
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Nina Wolff Juhlin
Omslagsgrafiker: Nina Wolff Juhlin
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Søren Zeuth
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 214 mm
Højde: 261 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 763 g
Udgivelsesdato: 13 Aug 2015
Oplagsdato: 13 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771185935

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk