Mine 40 dage med tuk-tuk - En rejsebog

Vis stort billede
Mine 40 dage med tuk-tuk - En rejsebog

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Christian Boll har haft et privilegeret liv med masser af gode oplevelser og fremgang. Men intet liv er uden modgang, og da Christian efter en svær periode med personlige vanskeligheder mister livsglæden og troen på fremtiden, tager han en afgørende beslutning. For at komme ovenpå igen vil han udleve en gammel drøm, der handler om at køre rundt i landet i en tuk-tuk og møde mennesker i vidt forskellige livssituationer og høre deres historier.


Christian begiver sig af sted, og det bliver 40 mindeværdige dage i Det Sydfynske Øhav. Åbent og ærligt fortæller han om sejre og nederlag i sit liv til de mennesker, han møder undervejs, og så er dialogen skabt. Det bliver til en lang række dybt personlige møder, der alle medvirker til, at Christian genvinder livsmodet og kan vende hjem som et nyt menneske.
Mine 40 dage med tuk-tuk er en livsbekræftende og anderledes rejseskildring, som er en hyldest til det sociale menneske og troen på, at der er noget godt i os alle.
Om forfatteren Christian Boll (f. 1946) er født og opvokset på Mors, men bor nu i Toftlund. Han har virket som storbonde og har drevet et firma, der solgte seniorboliger. Han har tidligere udgivet selvbiografien Mit fantastiske liv som menneske og bonde (2013).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Boll
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 345 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2016
Oplagsdato: 16 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771900491

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Mine 40 dage med tuk-tuk - En rejsebog Mellemgaard