Londons bedste pubber - 30 favoritter

Vis stort billede Tilføj
Londons bedste pubber - 30 favoritter

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Et London-besøg er ikke fuldendt, før man har været på pub. Og det er ikke vanskeligt at finde frem til én. Der er nemlig 6.000 pubber i den engelske hovedstad. Indimellem tænker man, at den udvalgte pub lige så godt kunne have ligget i København, Dublin eller New York, når man først er kommet indenfor dørene.
I denne bog har forfatteren imidlertid gjort sig umage for at finde frem de helt særlige og ekstraordinære pubber, der vil give ethvert London-besøg en ekstra dimension. Det er på disse pubber, at man møder de ”ægte” londonere. Manu er ikke én blandt mange turister, men blandt de lokale, som man nemt kommer i snak med.
De fleste af de udvalgte pubber ligger gemt væk fra hovedstrøgene i små gader og gyder. Men der er et oversigtskort til hver eneste pub, som gør det nemt for læseren at bevæge sig rundt i labyrinterne.
”Londons bedste pubber” er skrevet med et glimt i øjet, og læseren bydes på en række fornøjelige anekdoter, som er med til at forstærke oplevelsen af at være på de historiske steder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kurt Hollesen
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Løfbergs Forlag
Bredde: 117 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 202 g
Udgivelsesdato: 28 May 2012
Oplagsdato: 28 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792772015

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Londons bedste pubber - 30 favoritter Løfbergs Forlag