Land i sigte - Unge danskeres sejlads i stillehavet

Vis stort billede
Land i sigte - Unge danskeres sejlads i stillehavet

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Et år på Stillehavets bølger er ikke lige det, som de fleste overvejer, når hverdagen bliver lidt triviel. Ikke desto mindre kastede fire unge studerende sig ud i eventyret. Land i sigteer en intens og personlig rejseberetning om turen - til inspiration, hvis vinteren og hverdagen bliver lidt for grå.
"Alle, der har sejlet langtur, siger, at det ville de ønske, at de havde gjort, mens de stadig var unge. Så vi tog dem på ordet og kastede os ud i det!"
Sådan begyndte eventyret for fire unge studerende. Og her er deres rejseberetning - med alt, hvad det indebærer af monsterbølger, søsyge, eventyrlige palmeøer og smukke koralrev.
"Da vi fandt på at sejle rundt i Stillehavet i et år, savnede jeg noget litteratur om, hvordan det er at være ombord på en båd under så intense forhold. Det meste sejllitteratur er skrevet af mænd og er ret teknisk, så jeg fik lyst til selv at fortælle om, hvad der kræves rent socialt, når man vælger at bo på en båd - meget tæt sammen og meget langt fra land," fortæller Camille Aulkær Andersen.
Tre års opsparing og kun en beskeden sejlererfaring var med i bagagen, da turen begyndte med et bådkøb på New Zealand og en sejltur på over 10 døgn for at nå Stillehavets tropeparadis.
Land i sigte fortæller en historie om drømme, der bliver til virkelighed, om tusinder af sømil på havet og om Stillehavets spændende kultur. Men det er også en historie om bekymringer for liv og sikkerhed, afsavn og frustrationer, som opstår, når fire mennesker skal leve tæt sammen på en lille båd i et stort hav.
Camille Aulkjær Andersener 29 år og uddannet i Public Relations. Land i Sigteer hendes første bog, og derudover har hun skrevet og udgivet en række rejseartikler om turen undervejs.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camille Aulkær Andersen
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 176 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 625 g
Udgivelsesdato: 24 Oct 2007
Oplagsdato: 19 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778875129

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Land i sigte - Unge danskeres sejlads i stillehavet Frydenlund