Kina - engang for et øjeblik siden

Vis stort billede
Kina - engang for et øjeblik siden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I disse år forandrer Kina sig i et svimlende tempo. Mao Zedongs kommunistiske utopi er for længst forsvundet. Ideologien sidder på bagsædet, mens landet uden bremser suser frem på udviklingens motorvej. I den proces er der ting, der forsvinder: Hele boligkvarterer jævnes dagligt med jorden, landsbyer flyttes, floder tæmmes – det er, som om et målbevidst udviklingsraseri har ramt det kommunistiske kejserrige.

Holger Dahl opholdt sig for tredive år siden i Kina i to år. Over seks måneder blev brugt på rejser gennem landet, hvor han så og oplevede en fattig, sulten og uuddannet stormagt. De to år grundlagde en interesse i landet og en kærlighed til det kinesiske folk, der har bragt ham tilbage til riget i midten adskillige gange i de forløbne tredive år.

KINA indeholder en række personlige og illustrerede beretninger om, hvad der er sket i Kina i de seneste tredive år – hvordan nogle ting er forsvundet, og andre er kommet frem i lyset. Men mest af alt hvordan Kina føles og føltes i en ikke så fjern fortid – engang for et øjeblik siden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Holger Dahl
Sideantal: 386
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 205 mm
Højde: 261 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 1248 g
Udgivelsesdato: 12 Sep 2013
Oplagsdato: 12 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771372465

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kina - engang for et øjeblik siden People'Spress