Inkastier til Machu Picchu - I Peru

Vis stort billede
Inkastier til Machu Picchu - I Peru

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Inkastier til Machu Picchu er fem danskproducerede film fra Peru . Tilsammen formidler filmene de oplevelser, som venter vandrere i Andesbjergene. Samtidig giver filmene fakta til éns rejseplanlægning.

Hovedfilmen er den 34 min. lange ”En anden vej til Machu Picchu”. En flot, stemningsmættet og personlig film om to venners vandring og ridt ad en spektakulær inkasti til Machu Picchu. Undervejs kommer Jørgen Villadsen og Hans Erik Rasmussen forbi inkabyer, over bjergpas og oplever traditionelt liv i landsbyer. Undervejs fortæller de indsigtsfuldt om stedernes kultur.

I ”Inkastien” fortæller Hans Erik Rasmussen alt om forberedelser til vandring på og fakta om den legendariske Inkastien. På ”Klara om Inkastien” fortæller Hans Eriks otteårige datter om sin vandring på Inkastien. Overvejer man at drage på eventyr i bjerge med sine børn, bør man se denne film. ”Den sidste inkabro” fortæller historien om den sidste eksisterende bro af græs, der årligt genopbygges over den øvre Amazonflod. DVD’en slutter med filmen ”Stegt marsvin”, hvor vi i et indiansk landkøkken følger drabet på og tilberedningen, stegningen og spisningen af denne peruanske delikatesse.

Alle film er optaget og produceret af Hans Erik Rasmussen, som er forfatter til Politikens Forlags guidebog ”Turen går til Peru og Bolivia” samt undervisnings- og børnebøger om Sydamerika.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Erik Rasmussen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: DVD
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Hans Erik Rasmussen
Udgiver: Møllen
Bredde: 137 mm
Højde: 192 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 84 g
Udgivelsesdato: 21 Nov 2010
Oplagsdato: 21 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791525032

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk