Havkajak - Din guide til Det Sydfynske Øhav

Vis stort billede
Havkajak - Din guide til Det Sydfynske Øhav

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En guide til Det Sydfynske ØhavDet er ikke uden grund, at Det Sydfynske Øhav er blevet et mekka for havkajakroere i ind- og udland. Et unikt naturområde med ikke færre end 55 øer og holme. Men det er også et område en sårbar natur, hvor du skal vise hensyn til områdets rige fugle- og planteliv. Havkajakguiden består af to dele - en kortbog og en guidebog.

Kortbogen kombinerer land- og søkortinformationer, hvilket gør det muligt at navigere både til lands og til vands. Det indeholder både UTM koordinater og længde- & breddegrader. Endelig er kortmaterialet også produceret i et vandafvisende materiale, så du kan have det liggende foran dig på din tur gennem Øhavet.

Guidebogen på 84 sider giver dig en indsigt i områdets oprindelse, natur og kulturhistorie. Den fortæller dig, hvorfor det er vigtigt at vise hensyn til områdets mange ynglende fugle, og giver forslag til både endags- og flerdagsture, som leder dig sikkert uden om de sårbare naturområder. Endelig indeholder guidebogen også en lille værktøjskasse, samt faktuelle informationer om overnatnings, transport mv., som du kan bruge i planlægningen af din tur.

Havkajakguiden fåes i en praktisk plasticlomme med lynlås - 25 x 35 cm.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Naturbureauet / Naturturisme I/S
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Naturturisme I/S
Bredde: 216 mm
Højde: 305 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 463 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2009
Oplagsdato: 30 Jun 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799399239

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Havkajak - Din guide til Det Sydfynske Øhav Naturturisme I/S