Havkajak - Din guide til Det Sydfynske Øhav

Reduced price!
Vis stort billede
Havkajak - Din guide til Det Sydfynske Øhav

200,00 kr

-20%

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En guide til Det Sydfynske ØhavDet er ikke uden grund, at Det Sydfynske Øhav er blevet et mekka for havkajakroere i ind- og udland. Et unikt naturområde med ikke færre end 55 øer og holme. Men det er også et område en sårbar natur, hvor du skal vise hensyn til områdets rige fugle- og planteliv. Havkajakguiden består af to dele - en kortbog og en guidebog.

Kortbogen kombinerer land- og søkortinformationer, hvilket gør det muligt at navigere både til lands og til vands. Det indeholder både UTM koordinater og længde- & breddegrader. Endelig er kortmaterialet også produceret i et vandafvisende materiale, så du kan have det liggende foran dig på din tur gennem Øhavet.

Guidebogen på 84 sider giver dig en indsigt i områdets oprindelse, natur og kulturhistorie. Den fortæller dig, hvorfor det er vigtigt at vise hensyn til områdets mange ynglende fugle, og giver forslag til både endags- og flerdagsture, som leder dig sikkert uden om de sårbare naturområder. Endelig indeholder guidebogen også en lille værktøjskasse, samt faktuelle informationer om overnatnings, transport mv., som du kan bruge i planlægningen af din tur.

Havkajakguiden fåes i en praktisk plasticlomme med lynlås - 25 x 35 cm.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Naturbureauet / Naturturisme I/S
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Naturturisme I/S
Bredde: 216 mm
Højde: 305 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 463 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2009
Oplagsdato: 30 Jun 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799399239

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Havkajak - Din guide til Det Sydfynske Øhav Naturturisme I/S