Et år for egne sejl - På langtur med familien

Vis stort billede
Et år for egne sejl - På langtur med familien

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tag med på en eventyrlig rejse ud på Atlanten! I sommeren 2009 sejler familien Stenbøg fra Bisserup på Sydsjælland med kurs mod varmere himmelstrøg.
Børnene Johan og Rose er 12 og 8 år, skibet er 36 fod langt, og turen kommer til at vare 13 måneder. Ruten går ned langs Europas vestkyst til Madeira og De Kanariske Øer, videre til Azorerne og hjem til Danmark via Irland og Skotland.
Undervejs når familien blandt meget andet at vandre på levada-stier på Madeira, fejre jul på Gran Canaria og karneval på La Gomera, bestige vulkaner på Azorerne, sejle med delfiner i Biscayen og lave molemalerier i havnene i Funchal og Angra do Heroismo.
Det er en levende og ærlig fortælling om et anderledes år, hvor familien i fællesskab møder nye oplevelser og udfordringer og lærer at se livet fra andre sider. En fortælling om fantastiske naturoplevelser, møder med nye kulturer og venner, om følelsen af frihed og fællesskab, om dagligdagen med skibsskole, højtlæsning og madlavning om bord – men også om søsyge, genstridige vejrforhold og manglen på plads og privatliv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rikke Sandgren Stenbøg
Sideantal: 295
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 178 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 997 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2012
Oplagsdato: 14 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180367

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Et år for egne sejl - På langtur med familien Frydenlund