Den Danske Klosterrute - Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø

Reduced price!
Vis stort billede
Den Danske Klosterrute - Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Dette bind beskriver ruten fra Spodsbjerg på det nordlige Langeland, over Tåsinge, Thurø og Ærø til Svendborg, hvor turen fortsætter til Bøjden.


Bogen er en udførlig guide til ture ad Den Danske Klosterrute på Sydfyn, Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø. En samlet strækning på 261 km. I forlængelse af den planlagte rute fra Vordingborg til Nakskov går turen fra Spodsbjerg over den nordlige del af Langeland, Siø og Tåsinge til Svendborg og Thurø og videre til Faaborg og Bøjden. Fra Svendborg og Bøjden er der mulighed for at fortsætte ruten til Ærø. Ruten er præget af en frodig natur med et enestående dyre- og planteliv, og havets nærhed har såvel historisk som kulturhistorisk sat sig interessante spor, ikke mindst i kirkerne og byerne, hvor mange gamle huse og bygninger er bevaret. Man kan også se adskillige spændende eksempler på moderne kunst undervejs. Fra Bøjden er der forbindelse til den del af ruten, som er beskrevet i bogen ”Gennem Sønderjylland til Ribe.” Den Danske Klosterrute er en turist- og pilgrimsvandrerute gennem hele Danmark med temaerne kirke, kunst, historie og natur. Den samlede rute vil blive på ca. 2000 km og forbinde 50 af de steder, hvor der blev bygget klostre i middelalderen.
Ruten kan også benyttes af cyklister. Guidebøgerne om Klosterruten indeholder omhyggelig rutebeskrivelse, detaljerede kort, oplysninger om overnatnings-, spise og indkøbssteder, anden praktisk information og generelt baggrundsstof. Bøgerne kan også være til nytte for bilister og andre, der er interesserede i at få grundig besked om seværdigheder i Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gunnar Kasper Hansen
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 126 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 408 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2015
Oplagsdato: 27 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775179701

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den Danske Klosterrute - Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø Unitas Forlag