Den Danske Klosterrute Fra Slangerup til Roskilde

Vis stort billede
Den Danske Klosterrute Fra Slangerup til Roskilde

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den Danske Klosterrute – Fra Slangerup til Roskilde” er en komplet guide til ture på Den Danske Klosterrute i Naturparken mellem Slangerup og Farum og gennem landsbyer, nye bydannelser, skove og det åbne land frem til den smukke Roskilde Fjord. Denne del af Klosterruten slutter i den historiske by Roskilde med domkirken, som står på UNESCOs verdensarvsliste. Hele strækningen er på ca. 114 km.
Bogen rummer omhyggelig rutebeskrivelse, detaljerede kort, fortegnelser over overnatnings-, spise- og indkøbssteder, andre praktiske oplysninger og generelt baggrundsstof.
Den Danske Klosterrute er en turist- og pilgrimsvandrerute gennem hele Danmark med temaerne kirke, kunst, historie og natur. Den samlede rute er på ca. 1800 km og forbinder 48 steder, hvor der blevet bygget klostre i middelalderen. Ruten kan også benyttes af cyklister, og bogen vil være en spændende guide for bilister.
Bogen er forfattet af Jens Kristian Krarup, fhv. rektor for Folkekirkens Pædagogiske Institut. I serien er tidligere udkommet ”Gennem Sønderjylland til Ribe” og ”Fra Ribe til Viborg

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Kristian Krarup
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 16 mm
Højde: 126 mm
Dybde: 200 mm
Vægt: 349 g
Udgivelsesdato: 18 Nov 2010
Oplagsdato: 18 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775178711

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Den Danske Klosterrute Fra Slangerup til Roskilde Unitas Forlag