Den danske klosterrute Fra Ribe til Viborg - med Hærvej og Søhøjland

Vis stort billede
Den danske klosterrute Fra Ribe til Viborg - med Hærvej og Søhøjland

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Den Danske Klosterruteer en turist- og pilgrimsvandrerute gennem hele Danmark med temaerne kirke, kunst, historie og natur.
Værkets andet bind beskriver klosterruten mellem Ribe og Viborg, som er på ca. 400 km. Den er ikke selvstændigt afmærket, men følger på ca. 40% af strækningen andre vandrestiafmærkninger, bl.a. Hærvejsvandreruten. Ruten tager også vandreren med gennem Søhøjlandet, Gudenådalen og ad den gamle pramdragersti Trækstien.
Den danske klosterrute er i alt ca. 1700 km. lang og går fra Helsingør på Sjælland til Frederikshavn i Nordjylland. Strækningen fra Slagelse og over Lolland-Falster m.v. har erstattet den tidligere planlagte ruteføring via Korsør og Nyborg. Ruten forbinder 40 tidligere middelalderklostre og hovedvægten i bøgerne er lagt på kirkebesøg og kulturseværdigheder.
Serien om Den Danske Klosterrute udkommer i 5 bind, der hver indeholder en generel karakteristisk af strækningen, en detaljeret gennemgang af ruten punkt for punkt, fortegnelser over overnatnings-, spise- og indkøbssteder, adresser på turistkontorer og andre praktiske oplysninger om den pågældende strækning. Bøgerne er forsynet med fotos og detaljerede rutekort.
Turen går så vidt muligt ad små veje og stier gennem noget af Danmarks smukkeste og mest særprægede natur og kan også gennemføres på cykel, hvis man er indstillet på at benytte mange grusveje og stier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Kristian Krarup
Sideantal: 263
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas
Bredde: 124 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 387 g
Udgivelsesdato: 30 May 2007
Oplagsdato: 30 May 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775177738

Sprog

Dansk

Den danske klosterrute Fra Ribe til Viborg - med Hærvej og Søhøjland Unitas