De øst- og centraleuropæiske lande - geografi, politik, historie, økonomi

Vis stort billede Tilføj
De øst- og centraleuropæiske lande - geografi, politik, historie, økonomi

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Her får du et grundigt og struktureret indblik i en vigtig del af Europas historie, som for de fleste danskere er relativ ukendt.

Østblokkens historie kan være en tumultarisk oplevelse at begive sig rundt i. Med et utal af frihedsbevægelser og politiske stridigheder i bagagen er der mange tråde at holde styr på.
Henning Dehn-Nielsen fortæller med et rigt kultur- og kunsthistorisk perspektiv om de mange nye stater, der er opstået siden afslutningen af den kolde krig og østblokkens kollaps i 1990’erne.
Bogen giver et systematisk overblik over, hvordan det forældede Sovjetunionen har udviklet sig til en lang række øst- og centraleuropæiske lande, og læseren guides struktureret igennem en præsentation af alt fra det enkelte lands statsform, religion og sprog til økonomisk vækst og vigtige handelspartnere.
Henning Dehn-Nielsen favner og adskiller på én gang hvert enkelt lands historie og overskueliggør dermed verdensbilledet frem til tiden efter 2. Verdenskrig, der i bogen får særlig opmærksomhed.
Henning Dehn-Nielsen(født 1940) er forfatter og kulturhistoriker. Han er cand.phil. fra Københavns Universitet og har tidligere undervist i gymnasiet og ved Forsvaret. Han har siden 1975 skrevet over 60 bøger inden for en bred række af emner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henning Dehn-Nielsen
Sideantal: 364
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 173 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 744 g
Udgivelsesdato: 01 Dec 2012
Oplagsdato: 01 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771181234

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

De øst- og centraleuropæiske lande - geografi, politik, historie, økonomi Frydenlund