Cykelguide Bornholm - Guidebog til cykeloplevelser inkl. cykelkort

Vis stort billede
Cykelguide Bornholm - Guidebog til cykeloplevelser inkl. cykelkort

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bornholm er rig på oplevelser, og samtidigt er der ingen lange afstande. Eller sagt på en anden måde, der er ikke langt mellem ’snapsene’ på Bornholm. Det gør øen ideel at udforske på cykel. Her kan man bevæge sig i et tilpas roligt tempo til at sanse øens underfundighed og de mange variationer, som øen har at byde på. Man kan komme tæt på naturen og ud til de små afkroge, hvor det bilende folk sjældent eller aldrig når frem.


"Bornholm - Guidebog til cykeloplevelser" er en god indgang til den type af oplevelser, som bedst nås på cykel. Og øens meget veludbyggede cykelrutenet med den skiltede vejvisning er et godt grundlag for at planlægge en cykeltur. Men der er intet forgjort i også at cykle ud på øens små biveje, som ikke står tilbage for de skiltede cykelruter med hensyn til varierede og ofte overraskende landskabsoplevelser.
Hvis man skal se lidt af hele Bornholm på cykel - og har Rønne som udgangspunkt - kan man med fordel køre mod urets retning og gemme øens nordlige, mest udfordrende landskaber til sidst. Herved får man bygget oplevelsen af Bornholm op, således at landskabets dramatik langsomt øges. Men glem i den forbindelse ikke det indre af Bornholm. Her er oplevelserne ikke mindre, blot er her altid fred og ro.
Sammen med "Bornholm - Guidebog til cykeloplevelser" medfølger et folde-ud cykelkort over Bornholm i målestok 1:50.000
Bogen er udgivet i samarbejde med Destination Bornholm, Cyklistforbundet og Dansk Cykelturisme.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Destination Bornholm, Cyklistforbundet Og Dansk Cykelturisme
Bredde: 170 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 210 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2016
Oplagsdato: 02 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771553062

Sprog

Dansk

Cykelguide Bornholm - Guidebog til cykeloplevelser inkl. cykelkort Destination Bornholm, Cyklistforbundet Og Dansk Cykelturisme