Blandt pungdyr og vulkaner - på hjul Down Under

Vis stort billede Tilføj
Blandt pungdyr og vulkaner - på hjul Down Under

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mikie Breum udlevede et af sine livs eventyr i 2010, da hun – uden nogen som helst køreerfaring – oplevede New Zealand på scooter og Australien i bil.
Mikie har samlet oplevelserne fra de fire måneders scooter- og vandretur gennem New Zealand og to måneders vandring og bilrejse på Tasmanien og langs Australiens østkyst i bogen her.
Hun tager læseren med på hele rejsen - fra de smukke oplevelser af bjergtagende landskaber og besøg hos lokalbefolkningen til de mere krævende dele af turen, f.eks. manglen på mad, toiletpapir og varmt vand til morgenbadet.
Det er en glæde ved livet og naturen og en positiv og livsbekræftende tilgang til andre mennesker, der driver Mikie. Hun er modig, fyldt med oplevelsestrang og et lille stænk dumdristighed, der ofte sætter hende i situationer, der vil give os andre gåsehud og bævrende knæ.Hun bor og overnatter hos lokale for at komme helt tæt på deres kultur og levevis, og hun får venskaber for livet. Hun vandrer på vulkaner, gletsjere og i bjerge, besøger nogle af verdens mest eksotiske strande og koralrev og møder mængder af pelsede pungdyr.
Smukke og udfordrende vandreture og Oceaniens fantastiske fugleliv har en særlig plads i Mikies fortælling, som også præges af mindet om hendes fars alt for tidlige død. Mindet om ham driver hende til at leve livet nu og her, før det er for sent.
Mikie Breum(født 1971) er cand.scient.adm. og medlem af De Berejstes Klub. På sin færd har hun besøgt verdens syv kontinenter og mere end 60 lande - og hun fortsætter med at rejse verden rundt, for der venter stadig mange nye og spændende oplevelser uden for Danmarks grænser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mikie Breum
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 180 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 960 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2011
Oplagsdato: 06 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879479

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Blandt pungdyr og vulkaner - på hjul Down Under Frydenlund