Berlindk - Danske beretninger fra den tyske hovedstad

Vis stort billede
Berlindk - Danske beretninger fra den tyske hovedstad

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Se Berlin på en ny måde. Tag på opdagelse i byen, bag byen, under byen sammen med elleve danske kulturelle personligheder, der er eksperter inden for hvert deres kulturelle område: Operasangeren, queer-performeren, skuespilleren, musikeren, kunstneren, teaterinstruktøren, galleristen, håndboldspilleren og præsten.

I Berlindk bliver du ført til steder, du ikke har været før, bag scenen i operaen, i omklædningen hos Berliner Filharmonikeren, til eksklusiv fest under filmfestivalen og bag muren i DDR. Du får historier, billeder og info til, ølkneipe, spisesteder, børnevenlige steder og mørke steder, og tips til alt fra koncerter i besatte huse i Berlin mitte til spontane kælderraves i Neukölln.

Berlindk er beretninger og billeder om Berlin fra eksempelvis Thure Lindhardt, Torsten Laen, Rangleklods og Peter Lohdahl og flere, danskere, der har levet og arbejdet i byen og er blevet præget af den. Berlindk går et spadestik dybere, på opdagelse i det historiske og det moderne Berlin. Fra genforening til gentrificering.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rasmus Funder / Ole Blegvad
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 176 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 716 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2013
Oplagsdato: 02 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771373387

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Berlindk - Danske beretninger fra den tyske hovedstad People'Spress