Argentina - En dansk guide

Vis stort billede Tilføj
Argentina - En dansk guide

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Argentina er et gigantisk land, og denne guidebog beskriver alle de mest spændende områder. Bogens særkende er beskrivelse af efterkommerne af de danske udvandrere og de arrangementer og steder hos dansk-argentinerne, hvor turister er velkomne.

Buenos Aires er bogens naturlige udgangspunkt og er fyldigt beskrevet. En dansk tangodanser bosiddende i Buenos Aires giver i bogen masser af oplysninger om, hvor man kan danse og opleve tango. Dernæst følger Iguazú-vandfaldene og Nordøstargentina. På pampaen beskrives efterkommerne efter de danske udvandrere og deres klubber, skoler, kirker og arrangementer, hvor danske turister er meget velkomne. I kapitlerne om Patagoniens endeløse vidder er oplysninger om forstenede skove, dinosaur-museer og hvalsafarier. Ildlandet beskrives også inden en lang række sider om Andesbjergenes naturområder fra gletsjerne i syd, Mendoza midtvejs og de gamle, smukke kolonibyer i nord.

Bagerst i bogen er kapitler om Argentinas historie, kultur og natur samt alt det, som er værd at vide før, under og efter rejsen. Bogen slutter med et spisekort til de hyppige restaurantbesøg i kød- og vinlandet Argentina.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Erik Rasmussen
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Hans Erik Rasmussen
Omslagsgrafiker: Sven Dahl
Forord af: Hans Erik Rasmussen
Originaltitel: Argentina - En dansk guide
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Hans Erik Rasmussen
Fotograf: Hans ERik Rasmussen
Fagredaktør: Troels Gollander,Anette Sikjær
Udgiver: Møllen
Bredde: 171 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 378 g
Udgivelsesdato: 04 Mar 2010
Oplagsdato: 04 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791525025

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk