Penisens natur og kultur - en bog for alle, der har en og for alle, som kender en, der har en

Vis stort billede Tilføj
Penisens natur og kultur - en bog for alle, der har en og for alle, som kender en, der har en

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En oplysende, saglig, sober, fordomsfri og underholdende bog, som afliver et hav af myter og misforståelser omkring tingesten med de mange navne. Desuden er dette værk spækket med et væld af informationer serveret med en befriende tør humor.
Kulturhistorisk set bevæger "Penisens natur og kultur" sig fra det antikke Grækenland til vore dages cyberspace, og i bogens fire hovedafsnit kan man få svar på ethvert tænkeligt spørgsmål om denne til alle tider vel mest debatterede og omdiskuterede legemsdel. Indeholder bl.a. emner som:
Penisens fysiologi Spørgsmålet om størrelsen Penistilbedelse Peniser i litteratur og billedkunst, på film og i moden Omskæring og kastraktion Kønsskifteoperation Tatovering og piercing Masturbation For og imod udløsning Oralsex Impotens Penisunderholdning Penisprodukter Kendtes peniser: Napoleon, Rasputin, Guy de Maupassant, Franz Kafka, Errol Flynn m.fl.
>>Er peniser egentlig interessante? Efter at have læst denne bog, kan man kun svare ja. Peniser er uhyre interessante - også som andet end, om jeg så må sige, brugsgenstande. De kan være et æstetisk objekt, hvilket mænd over hele verden har indset for derefter at kaste sig ud i udsmykninger, indpakninger og fremvisninger af denne fascinerende kropsdel.<< - Marianne Eilenberger, fra bogens forord

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maggie Paley
Sideantal: 199
Sprog: Dansk
Originaltitel: The book of the penis
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Marianne Eilenberger
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Gurli Feilberg
Udgiver: Haase
Bredde: 156 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 357 g
Udgivelsesdato: 10 Dec 2000
Oplagsdato: 10 Dec 2000
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788755911420

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk

Penisens natur og kultur - en bog for alle, der har en og for alle, som kender en, der har en Haase