Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven - forstå og håndter følelserne i fællesskab

Vis stort billede
Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven - forstå og håndter følelserne i fællesskab

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hvordan kan barnet rumme sig selv, sin vrede og de andre? Bogen henvender sig den lærer, pædagog eller AKT-vejleder, der vil arbejde med børn og deres stærke følelser.
En helt almindelig dag i skolen eller børnehaven er fyldt med følelser. Børnene er glade, kede af det, frustrerede, bekymrede eller bange. De reagerer på vennernes opførsel, og de reagerer på de voksnes – forældre, lærere og pædagoger – sindsstemninger.
Følelser er afgørende for vores velbefindede, trivsel og læring. Derfor burde vi voksne have massivt fokus på, hvordan både vi og børnene forstår og håndterer de mange følelser. Men den tid er der ikke, hverken i skolen eller børnehaven.
Bogen er en håndbog til lærere og pædagoger, der vil forstå og arbejde med de vrede og udadreagerende børn. Det er også en bog om alle de andre børn, der også bliver vrede – men som bare ikke viser det ved at være vilde og voldsomme.
Forfatterne præsenterer både en teoretisk og en metodisk tilgang til vrede samt andre vanskeligt håndterbare følelsesmæssige udtryk og reaktioner. Det kombineres med en lang række øvelser og praktiske anvisninger, som pædagoger og lærere kan anvende direkte i deres arbejde med børnehavens store børn og eleverne i indskolingen.
Det handler om at møde børnene, forstå dem og lære dem at forstå sig selv, inden det ender i skole-hjem-samtaler, psykologtimer, specialundervisning eller i værste fald mistrivsel og vold.
Maria Dressler er psykolog. Camilla Obel er lærer. Sammen leder de Diamantforløbet i Rødovre Kommune, der er specialiseret i vredeshåndteringsprogrammer, som kan implementeres direkte i praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Obel / Maria Dressler
Sideantal: 134
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 159 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 361 g
Udgivelsesdato: 18 Apr 2016
Oplagsdato: 18 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771186758

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven - forstå og håndter følelserne i fællesskab Frydenlund