Voksnes læringsrum

Reduced price!
Vis stort billede
Voksnes læringsrum

238,40 kr

-20%

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Antologien henvender sig til alle, som beskæftiger sig med teorierne om voksnes læring. Artiklerne omfatter dels teori og baggrund for voksnes læring og modstand mod læring, indblik i de fire læringsrum: voksenuddannelser, arbejdsliv, hverdagsliv og internet, og et afsluttende kapitel, hvor dokumentationen af vores kompetencer behandles. Hvordan får vi godskrevet vores kompetencer, når vi bevæger os fra et læringsrum til et andet ved f. eks. at skifte arbejde?

Voksnes læring befinder sig i spændingsfeltet mellem trang og tvang, fordi der er mange interessenter i forbindelse med voksnes læring: udover den enkelte voksnes interesse for læring er det fx arbejdspladsens og arbejdsmarkedets behov for arbejds­kraft med bestemte kompetencer, vedtagelser i Folketinget og EU m.m., og der er ingen garanti for sammenfald i disse interesser.

Antologien er redigeret af lektor Carsten Nejst Jensen, som har mange års erfaring som voksenunderviser på VUC, og bidragyderne er kendte navne inden for pædagogikken

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 520
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 161 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 796 g
Udgivelsesdato: 11 Jun 2005
Oplagsdato: 11 Jun 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778421555

Sprog

Dansk