Vind med dit barn - En forældreguide

Vis stort billede Tilføj
Vind med dit barn - En forældreguide

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I BOGEN Vind med dit barn giver forældrene til nogle af Danmarks største talenter opskriften på, hvordan deres børn nåede den absolutte verdenselite. Heri blandt, Thomas Bendtner, far til Danmarks pt. største fodboldstjerne.


BOGEN INDKREDSER samtidig emnet fra et mere generelt niveau og undersøger, hvordan forældre i det hele taget kan sikre, at deres barn udvikler sine talenter og får det fulde udbytte af sit potentiale: Både i skolen, i øverummet, på sportsbanen og på scenen.
ET af de begreber, der udforskes i bogen, er pace. Tesen er, at skal man have succes, handler det altså ikke kun om lyst – men også om målsætning, strategi, træning og indlæring. Om at blive ved og ved, selv i regnvejr og når alle andre har fri. Rent ud sagt - øvelse.
I VIND MED DIT BARN vil der udover forældrene til landets største talenter optræde en stribe eksperter - hjerneforskere, pædagoger og sportstrænere -, som giver deres indspark til debatten.
I VIND MED DIT BARN diskuteres balancen mellem at presse, pace og samtidig fastholde barnets trivsel.
For at børn skal lykkes med deres talent, kræver det forældrenes begejstring og engagement. Men kan det også blive for meget? Og hvor går grænsen mellem at motivere og demotivere?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Ole Qvist
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbulenz
Bredde: 151 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 399 g
Udgivelsesdato: 30 Oct 2011
Oplagsdato: 30 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792550309

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk