Vejen videre - Når dit barn har autisme

Vis stort billede Tilføj
Vejen videre - Når dit barn har autisme

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At få et barn med autisme, ændrer livet for altid.

Vejen videre - når dit barn har autisme er skrevet af to journalister, der selv har en dreng med autisme. I denne bog øser de både af deres egne og mange andre familiers erfaringer og fortæller om den nyeste forskning på området. De fortæller om de muligheder, der er for at få hjælp – og hvordan man bedst møder de forskellige fagfolk.

Der er tale om en opdateret udgave med den nyeste viden på området, herunder nye interview med førende forskere på området.

Bogen tager også fat på spørgsmålene:

Hvad er autisme, hvorfor har lige netop mit barn fået det, hvordan hjælper vi ham eller hende bedst, hvordan undgår vi, at vores andre børn kommer i klemme, hvordan overlever vi som par de mange udfordringer, hvilke rettigheder har vi, hvad med børnehaven, skolen, ungdommen, voksenlivet...?
I et lettilgængeligt sprog giver den familierne den nødvendige viden til at reflektere over de enorme udfordringer, de står over for, og til at træffe deres egne beslutninger på et solidt grundlag.
Vejen videre - når dit barn har autisme er også velegnet for fagfolk, der arbejder med disse børn og deres familier, og som her kan få et unikt indblik i deres hverdag, deres udfordringer og deres ressourcer.
"Forbilledlig bog." Svend Brinkman i Politiken. 5 hjerter.
”…et mønstereksempel på god, gedigen folkeoplysning, som i kvalitet og autenticitet langt overgår, hvad nogen faglig ekspert eller specialist kunne have gjort.” Jesper Juul i bogens forord.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeanette Ringkøbing Rothenborg / Michael Rothenborg
Sideantal: 334
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Gul Stue
Forord af: Jesper Juul
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fagredaktør: Hanne Høgsbro Larsen
Udgiver: Forlaget Pressto
Bredde: 173 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 629 g
Udgivelsesdato: 04 Apr 2016
Oplagsdato: 04 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790333638

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Vejen videre - Når dit barn har autisme Forlaget Pressto