Undervisningsdifferentiering - 20 skridt til at møde dine elever

Vis stort billede
Undervisningsdifferentiering - 20 skridt til at møde dine elever

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Undervisningsdifferentiering - 20 skridt til at møde dine eleverer en bog, der hiver teorierne om undervisningsdifferentiering ned på jorden og ind i undervisningslokalerne. Det er en værktøjsbog, der igennem et væld af konkrete råd og idéer giver læseren inspiration til, hvordan man kan arbejde med undervisningsdifferentiering på en måde, der er meningsfuld for eleverne og overskuelig for læreren.
De fleste lærere står med den udfordring, at de skal rumme flere forskellige elevtyper med vidt forskellige faglige og personlige forudsætninger. Det kan være svært at tilgodese alle elever, og de fleste lærere anerkender behovet for undervisningsdifferentiering, men hvordan gør man det lige i praksis? Hvordan får man differentieret, når der er et pensum at følge og en travl hverdag at forholde sig til? Denne bog viser, hvordan det kan gøres.
I 20 overskuelige kapitler, der alle afsluttes af fem konkrete forslag til differentiering, som umiddelbart kan bruges i den daglige undervisning, præsenterer bogen de vigtigste aspekter af undervisningsdifferentiering. Vigtige teorier som Dunn og Dunns læringsstile, Gardners mange intelligenser og Blooms taksonomi introduceres kort som udgangspunkt for, hvordan de kan bruges til at differentiere i en dansk undervisningspraksis. Der er konkrete forslag til differentiering ved projektarbejde, lektier, klassediskussioner m.v., eksempler på vellykket undervisningsdifferentiering samt idéer til, hvordan man gennem bedre kollegialt samarbejde kan hjælpe differentieringen på vej.
Undervisningsdifferentiering - 20 skridt til at møde dine eleverhenvender sig til undervisere i grundskolens ældste klasser, på de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser, VUC, kortere videregående uddannelser samt til lærer- og pædagogikumstuderende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Ditlev Nielsen
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises design/ Louise Glargaard Perlmutter
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 172 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 411 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771583120

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Undervisningsdifferentiering - 20 skridt til at møde dine elever Dansk Psykologisk Forlag