Udepædagogik - naturligvis!

Vis stort billede Tilføj
Udepædagogik - naturligvis!

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Lav din egen dampsauna. Eller et dyrevæddeløb. Eller en slædedrage.

Lars Bergholdt giver praktiske eksempler og teoretisk baggrund for gode oplevelser i naturen. Det er for børn – og for unge og voksne.
En god udepraksis – hvor man leger, lærer, nyder og sanser i naturen – er af afgørende og positiv betydning for børns opvækst og et godt voksenliv. Det handler både om at have lyst til at dyrke motion, tilbringe tid udendørs og kende naturen.
Udepædagogik – naturligvis!er inspirerende naturformidling for alle aldre. Bogens mange praktiske eksempler egner sig især til brug i institutioner for børn og unge, men også voksne kan få glæde af aktiviteterne. Bogens teoretiske overvejelser gør, at den også kan bruges på lærer- og pædagoguddannelserne.
Målsætningen er at klæde læseren på til at forstå, hvorfor udeaktiviteter og -pædagogik skal prioriteres i det senmoderne samfund, og hvordan det konkret kan indtænkes som hverdagspraksis i især institutionerne. Udepædagogik kan også inspirere til, hvordan man får børn til at dyrke de 60 minutters fysisk aktivitet om dagen, som Sundhedsstyrelsen anbefaler.
Lars Bergholdter lektor ved Pædagoguddannelsen i Odense. Han har mere end 40 års erfaring med udepædagogik.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Bergholdt
Sideantal: 135
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 240 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 634 g
Udgivelsesdato: 19 Nov 2010
Oplagsdato: 16 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878366

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk