Ude af sammenhæng - om professionelles arbejde med børn i udsatte postioner

Vis stort billede
Ude af sammenhæng - om professionelles arbejde med børn i udsatte postioner

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kært barn har mange navne – og det gælder også børn i udsatte positioner: bimmerbørn, gråzonebørn, sårbare børn, udsatte børn er blot enkelte eksempler. De mange betegnelser illustrerer, hvor vanskeligt det er at definere denne børnegruppe klart – i teorien, i forskningen og i praksis.

Også i denne antologi benyttes forskellige betegnelser for denne børnegruppe. Men bidragenes fælles antagelse er, at det ikke mindst er sammenhængene omkring disse børn og barnets position i disse sammenhænge, vi, som professionelle, bør rette opmærksomheden imod. Hvor barnet befinder sig i en udsat position, skal fokus være på sammenhængene omkring barnet i en målrettet social og pædagogisk indsats.

Med Ude af sammenhæng ønsker forfatterne at skabe øget fokus på børn i udsatte positioner. Bogen sigte er, at inspirerer og bidrage til en praksis, som ikke alene kan inkludere disse børn bedre, men som også aktivt kan understøtte og befordre det enkelte barns trivsel. Bidragene præsenterer alle viden baseret på forskning, udviklingsarbejde eller en kombination af de to.

Ude af sammenhæng henvender sig til pædagoger, socialpædagoger, socialarbejdere og psykologer, der i praksisfeltet arbejder med børn i udsatte positioner, samt til studerende ved de pædagogiske og socialfaglige grund- og videreuddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Marie Villumsen
Sideantal: 218
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ukendt
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Systime
Bredde: 171 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 416 g
Udgivelsesdato: 13 Jan 2011
Oplagsdato: 03 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790833862

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Ude af sammenhæng - om professionelles arbejde med børn i udsatte postioner Systime